ПРОДАВАМЕ УСПЕХ!

Yordan Mladenov, Victoria Kamburova, Metodi Dimitrov

Founders

Ние обичаме това, което правим!

Стартирахме Premium Marketing Group, защото искаме да помогнем на бизнесите да използват ефективно новите технологии и да достигнат до разнообразието от клиенти, което интернет предоставя.
Вярваме, че отборната игра е ключът към успеха на всяка компания, затова ние в PMG сме едно голямо интернационално семейство, решено да помогне на всеки бизнес да открие своя потенциал онлайн.
%

Умения

Ние не просто харесваме работата си, а обичаме това, което правим, и чрез креативните си идеи успяваме да тестваме нови възможности и да покоряваме нови хоризонти за своите клиенти. А те не са просто клиенти, а наши партньори, с които заедно постигаме целите си и винаги намираме решенията.
%

Късмет

Ние в Premium Marketing Group сме устремени към крайната цел - да правим най-доброто, на което сме способни, за да предоставим мечтаният успех на нашите клиенти във всички сфери на дигиталното присъствие. Предлагаме ефективни решения за подобряване на онлайн активностите на всеки бизнес, защото нашият екип ежедневно се запознава с новостите както в дигиталната, така и в индустриите на всички наши клиенти.
%

Устременост

Mario Vassilev

Marketing Guru
Опитът ми в български и международни компании в различни индустрии ми даде възможност да експериментирам с различни стратегии и тактики. По този начин разбрах, че има безброй възможности за бизнеса, които чакат да бъдат открити.
Като сплотен екип от млади хора, ние знаем, че ентусиазмът и енергията ни са достатъчни да разрешат проблеми на бизнеси, създадени доста преди нашето време. 
Сигурни сме, че всяка успешна маркетинг стратегия започва с детайлно проучване, последвано от комбинацията между креативна идея и точен анализ. 
 

Запознай се с отбора

Нашите клиенти

Matraci Expert Logo
Planet Yatch logo
Planet Club Sofia logo
Crown Change Logo
Leap logo
young talents logo