Ние сме екип от професионалисти, посветени на резултатите, имащи най-голямо значение за нашите клиенти! 

Уеб Дизайн

Красивият, добре поддържан и комфортен уеб сайт може да донесе не просто голям, но и качествен трафик към бизнеса. Уеб дизайнът е цяла наука, включваща както много креативни компоненти, така и кодиране и програмиране. С помощта на такъв пакет от умения, нашите специалисти ще се погрижат за това вашето уеб пространство да изглежда и функционира блестящо!

Още

Визуален Дизайн

Премуим Маркетинг Груп работи с екип от професионални дизайнери с опит в създаването и представянето на брандове. Те ще намерят най-подходящия графичен израз на всяка концепция, така че да ангажират аудиторията и да съдействат за осъществяването на целите, заложени в маркетинговия план на бизнеса.

Още

Поддържане на социални профили

Възползвайте се от силата на социалните мрежи и достигнете до впечатляваща известност, доверявайки се нашия доказан опит в областта! Изградете влиятелна общност около продукта или услугата ви и повишете ангажираността на вашите клиенти!

Копирайтинг

Достигнете до потенциалните си клиенти, доверявайки се на умелия изказ на нашия екип от професионални копирайтъри! Покажете гласа на вашия бранд по възможно най-увлекателния начин и публикувайте съдържание, което наистина продава!

Онлайн реклама

Достигнете бързо и рентабилно до целевите си клиенти чрез помощта на онлайн рекламата. Предложете своите продукти или услуги на потенциални кленти в точното време и на точното място!

Още

Чат бот

Улеснете процеса си на облужване, като автоматизирате комуникацията със своите клиенти. Чат ботовете са винаги на линия и готови да отговорят на клиентските запитвания.

Още

Стратегия

Всяка компания се нуждае от точен маркетинг план, който да постигне поставените от нея цели. Първо правим пълен анализ на вашия дигитален маркетинг, а след това заедно съставяме най-подходящият за Вас план за действие .

Още

И-мейл маректинг 

И-мейл маркетингът е един от най-успешните начини за провеждане на директен маркетинг, базиран на съобщения към таргетираната група хора. Направен по подходящия начин, резултатите от и-мейл маркетинга са наистина невероятни и то с минимален бюджет!

Още

Не сте сигурни в избора си на услуга?

Заявете безплатна консултация с експерт!

КОНСУЛТАЦИИ
Какво Ви дава консултацията?

Изяснявате маркетинговата си стратегия
Получавате насоки за Интернет маркетинг
Идеи за привличане на нови клиенти и ефективни методи за увеличаване на лоялността
Съвети за успешна бранд стратегия
Как социалните мрежи съдействат за изпълнението на маркетинговите ви цели
Имате ли нужда от маркетингово проучване

Нашите клиенти

 

Matraci Expert Logo
Planet Yatch logo
Planet Club Sofia logo
Crown Change Logo
Leap logo
young talents logo